По думите му вчерашното действие срещу Росен Желязков е било насилствено

...
По думите му вчерашното действие срещу Росен Желязков е било насилствено
Коментари Харесай

Борисов: Ако Ваня Григорова влезе в политиката, може следващото НС да е много по-различно

По думите му вчерашното деяние против Росен Желязков е било принудително и чупещо всички благоприятни условия за диалози. Той подсети, че по време на договарянията Желязков е бил универсалната фигура, която ПП-ДБ са приемали, в това число и за министър председател, и за министър. И какво реализираха - смениха Росен с Росица, разяснява Борисов, представен от Българска телеграфна агенция.

Вчера Народното събрание освободи предварително от поста ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

Ако за това си заслужаваше да създадат най-после по този начин, че да се " смразим " още повече - ок, продължи Борисов. Абсолютно всичко, по думите му, е изгубено във взаимоотношенията с ПП-ДБ. Те трябваше да поддържат своите сътрудници доскоро за Росен Желязков, ставаше въпрос на един ден. посочи Борисов.

И добави: " Не трябваше да се съешат с " Възраждане ", да им седнат в скута, а " Възраждане " пък не трябваше да позволяват да бъдат унижавани ". Защото ПП-ДБ и Българска социалистическа партия внасят предлагането, а към тях се " прикачат " " Възраждане " и " ИТН ", изясни водачът на ГЕРБ.

Много добре го сглобихте, отлично, унижихте ни, разстроихте ни, само че човек каквото си направи самичък, никой не може да му го аргументи, съобщи Бойко Борисов.

Призовавам сътрудниците всеки да си гледа партията, разяснява той. И посъветва в предизборната си акция ПП-ДБ да изброят положителните неща, които са създали дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи - над 46 закона, признати дружно. Лидерът на ГЕРБ за следващ път означи, че не съжалява за миналите 9 месеца в ръководството.

ГЕРБ и Движение за права и свободи - двете партии единствено, приказвам от името на ГЕРБ, няма да вършат ръководство, коалиция, в случай че няма още, според от резултатите, партии, които да поддържат нещо устойчиво, безапелационен е Борисов. На всички тези няма по какъв начин да им дам храна да се упражняват върху ГЕРБ, изясни той.

Към днешна дата това, което ПП-ДБ направиха, не предпоставя опция за някакво устойчиво ръководство, означи водачът на ГЕРБ.

Той още веднъж предвижда, че предвид на обстановката ще има най-малко още 5 служебни държавни управления, колкото и да не е добре това за страната, за политическата класа. Но, сподели той, през вчерашния ден те посяха подобен вятър, че бурята няма да ги отмине.

Той съобщи, че през днешния ден е показал по какъв начин е трябвало да постъпят те през вчерашния ден, тъй като ГЕРБ са дали своят вот против това отчетът на краткотрайната комисия за митниците да бъде включен в програмата за през днешния ден. Не дадохме Народното събрание да се употребява за предизборна акция, изясни водачът на партията. Според него комисията е била единствено една говорилня, всичко е в прокуратурата.

Вчера направихме нещо извънредно значимо с опцията за удължаването на работните визи за работещите в България, което е добре за туристическия отрасъл, акцентира Борисов. Във вторник идната седмица ще се организира изключително съвещание на Народно събрание,, тъй като имало законопроекти, които трябвало да бъдат довършени.

Когато правихме измененията в Конституцията, с ПП-ДБ и Движение за права и свободи се бяхме разбрали за болшинство и точно по тази причина оставихме да работи Народното събрание, тъй като това болшинство ще се поддържа, разяснява още ръководителят на ГЕРБ. Според Борисов ПП-ДБ работи с " Възраждане ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР